Засадување на дрвце и поставување на табла со ликот на Маца Овчарова во училишниот двор!

Тимот за екологија и заштита на животната средина, во чест на Патронатот на училиштето, поставија табла и засадија дрво кое од денес ќе го краси нашиот училишен

повеќе »»

Положување свежо цвеќе на Спомен костурница – Велес, во чест на патронот, Маца Овчарова.

По повод патрониот празник, делегација од наставници и ученици, на чело со директорката на училиштето, ја посетија Спомен костурницата во Велес и положија свежо цвеќе во чест

повеќе »»